ÜDVÖZLÜNK A MY DAY VILÁGÁBAN!

A My Day Collection egy hely, ahol igazán önmagad lehetsz. Egy hely, ahol semmi sem szab határt az álmaidnak. Egy hely, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy rátalálj a saját stílusodra, hogy aztán igazán jól érezd magad (nemcsak) a bőrödben. Hiszen egy jól kiválasztott ruhadarab szebbé varázsolja a napodat! Itt megtalálod azt, amit valójában keresel. Legyen ez a te napod! A My Day Collection annak a nőnek szól, aki a stílus és az elegancia mellett vágyik az egyediségre, és belső kisugárzását képes öltözetével egyensúlyba hozni.

A modern nő, aki a kényelem mellett a minőséget is szem előtt tartja, és aki a különféle stílusjegyek egységes kavalkádja között megtalálja a személyiségéhez tökéletesen passzolót. A letisztult szabásvonalaktól a merész, laza fazonokig, a szivárvány minden színében tündöklő és minden eseményhez tökéletesen passzoló ruhák, táskák és ékszerek teszik teljessé az életedet.

A My Day Collection évek óta jelen van a hazai piacon igényesen összeválogatott olasz-magyar ruhakollekcióival, és szintén évek óta gyűjti maga mellé a hazai ékszer- és divattervezőket. Az üzletben fellelhető különféle stílust és filozófiát képviselő márkák egyberendezése, harmonikus bemutatása segít elmerülni a divat világában. Aki idelátogat, számíthat a személyes figyelemre is.

A kéthetente megújuló kollekciók darabjai a minőségre és a különleges, egyedi megjelenésre fókuszálnak. A már régóta jelenlévő olasz brandek, mint a Vicolo, az Imperial, a Please, a WELTON LONDON, az Antonello Serio, a Kontatto, a Made Handmade in Kenya, Sexy Woman, az Ovyé és Anna Rita N mellett a magyar vonalat a fiatal magyar designer generáció tagjai képviselik. Mama Kin és VANDAFERENCZ, az Imogen Clothing, Kontur fashion és Kesztyűmanufaktura és Ilyés Juli mellett itt megtalálod Ferencz Vanda, Balázs Lilla (Balilla), Nyikos Dorottya (NYD), AGNESKOVACS csodás ékszereit is. 2014 őszén jelenik meg Surányi Kata első kollekciója, a FLOW, mely a ház saját márkája. Ennek előhírnöke a Nyikos Dorottyával közösen megalkotott Flow & NYD ékszerkollekció.