ÜDVÖZLÜNK A MY DAY VILÁGÁBAN!

A My Day Collection egy hely, ahol igazán önmagad lehetsz. Egy hely, ahol semmi sem szab határt az álmaidnak. Egy hely, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy rátalálj a saját stílusodra, hogy aztán igazán jól érezd magad (nemcsak) a bőrödben. Hiszen egy jól kiválasztott ruhadarab szebbé varázsolja a napodat! Itt megtalálod azt, amit valójában keresel. Legyen ez a te napod! A My Day Collection annak a nőnek szól, aki a stílus és az elegancia mellett vágyik az egyediségre, és belső kisugárzását képes öltözetével egyensúlyba hozni.

A modern nő, aki a kényelem mellett a minőséget is szem előtt tartja, és aki a különféle stílusjegyek egységes kavalkádja között megtalálja a személyiségéhez tökéletesen passzolót. A letisztult szabásvonalaktól a merész, laza fazonokig, a szivárvány minden színében tündöklő és minden eseményhez tökéletesen passzoló ruhák, táskák és ékszerek teszik teljessé az életedet.

A My Day Collection évek óta jelen van a hazai piacon igényesen összeválogatott olasz-magyar ruhakollekcióival, és szintén évek óta gyűjti maga mellé a hazai ékszer- és divattervezőket. Az üzletben fellelhető különféle stílust és filozófiát képviselő márkák egyberendezése, harmonikus bemutatása segít elmerülni a divat világában. Aki idelátogat, számíthat a személyes figyelemre is.

A kéthetente megújuló kollekciók darabjai a minőségre és a különleges, egyedi megjelenésre fókuszálnak. A már régóta jelenlévő olasz brandek, mint a Celyn B, az Imperail, a Please, a Rinascimento, az Antonello Serio, a Kontatto, a Northland, Sexy Woman, az Ovyé és Anna Rita N mellett a magyar vonalat a fiatal magyar designer generáció tagjai képviselik. Dora Abodi és Anh Tuan táskái, a Maura és a Non+ ruhái és Vágó Réka cipői mellett itt megtalálod Ferencz Vanda, Balázs Lilla (Balilla), Nyikos Dorottya (NYD), Reményi Éva (eVe by Remenyi), valamint a Cakó Kinga (Cako) és Kármán Orsolya (Karman Jewelry) saját és közösen megálmodott csodás ékszereit is. 2014 őszén jelenik meg Surányi Kata első kollekciója, a FLOW, mely a ház saját márkája. Ennek előhírnöke a Nyikos Dorottyával közösen megalkotott Flow & NYD ékszerkollekció.